New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Search

Image Alt

Hållbarhet

Vår hållbarhetspolicy

Pure Sport Nutritions målsättning är att göra så litet avtryck på miljön som möjligt. Därför har vi satt upp ambitiösa klimatmål. Vi använder 100 % förnyelsebar el bl a från vattenkraft som tas direkt ifrån Säveån 100 meter från vår fabrik.

Pure Sport Nutrition arbetar målmedvetet med olika typer av projekt för att nå våra hållbarhetsmål.

Vi har dessutom ett ständigt pågående arbete med att utveckla miljövänligare förpackningar.

Vi jobbar för en hållbar utveckling där vi i möjligaste mån använder råvaror ifrån närproducerade företag inom EU med en human miljö- och hållbarhets policy.

För Pure Sport Nutrition är det en självklarhet att ett hållbart företagande och god ekonomi samverkar.

KVALITET OCH TRYGGHET

När du handlar produkter från oss på Pure Sport Nutrition vill vi att du ska vara säker på att du alltid får det bästa.

Vi har också ett stort ansvar mot dig som kund så att du ska känna dig trygg med att du får säkra kosttillskott som följer Livsmedelsverkets regler. Vi är emot doping och är noga med att våra produkter inte ska innehålla något otillåtet. Det är förstås viktigt att du som tränar och tävlar i olika idrotter ska veta att du får säkra kosttillskott som är noga kontrollerade genom alla led.

SÄKER PRODUKTIONSKEDJA

Vi följer alla riktlinjer som finns från Livsmedelsverket när det gäller innehåll, men även kring hanteringen av våra produkter. Vi uppdaterar oss hela tiden med den senaste forskningen och vi följer även de regler som kommer från EFSA (European Food Safety Authority).

Som medlem i Svensk Egenvård kan vi garantera dig som kund att vi följer de lagar, direktiv, förordningar och myndighetsföreskrifter som reglerar handeln med egenvårdsprodukter vilket gör att du som konsument alltid kan känna dig trygg i att handla hos oss.

Vid tillverkningen av våra kosttillskott är arbetsgången enligt metoden HACCP som på svenska kan översättas till riskanalys. Med denna arbetsmetod kontrolleras livsmedlen genom hela produktionen så att de ska vara säkra för dig som konsument.

Vi anstränger oss hårt för att leva upp till våra kunders förväntningar.

You don't have permission to register
X