Om pure sport nutrition

Pure Sport Nutrition är ett familjeföretag som startade våren 2015. Produktionen sker under eget varumärke tillverkas i våra lokaler i Stenkullen, ca 2 mil från Göteborg.

Produkterna är noggrant framtagna för att ge bästa effekt och smak, till ett bra pris och till en bra kvalitet. Att leverera en prisvärd, kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.

Tack vare vår erfarenhet i branschen, leverantörernas kompetenser samt den nära kundrelationen så utvecklar vi efterlöpande nya, förbättrade produkter med hjälp av den senaste teknologin. Allt är noggrant testat och med stor vikt på forskning och målmedvetenhet. Vi vill inspirera alla från vardagsmotionären till elitidrottaren. Detta gör att våra produkter sträcker sig över ett stort spann och erbjuder tillskott för både kondition & uthållighet, fitness & styrketräning, hälsa & energi samt viktkontroll. Vårt sortiment syftar till att ge dig de bästa förutsättningarna för att må bra, utvecklas och bibehålla en hälsosam livsstil.

Under hösten utvidgar Pure Sport Nutrition med sportdryck, proteinpulver, återhämtningspulver, prestationsökande produkter mm.

Show Buttons
Hide Buttons