Senaste nyheterna från pure

Här kan du läsa senaste nytt från pure. Allt från produktnyheter, mässor och våra atleter.

pure NEWS
Oktober – December 2107

Läs pure NEWS

pure NEWS
Februari – Mars 2107

Läs pure NEWS

Stolt sponsor av Göteborgsklassikern

Göteborgsklassikern är ett motionsevenemang som nu för femte året i rad vänder sig till alla – till den som beslutat sig för att göra slag i saken och ta sig ur soffan, till den som motionerar ibland och till den som redan tränar regelbundet.

”Vi är mycket stolta över att få vara en del av det här arrangemanget och det känns verkligen som en naturlig partner till Pure Sport Nutrition eftersom vi vänder oss till samma målgrupp” säger Martin Dalblad, VD för Pure. Med vårt sortiment vill vi ge alla som tränar de bästa förutsättningar för att må bra, utvecklas och bibehålla en hälsosam livsstil.

Göteborgsklassikern innebär att genomföra de 3 loppen; Hisingen Runt på cykel, Göteborgs Simmet och Finalloppet under ett år. Syftet med Göteborgsklassikern är att bidra till en bättre folkhälsa. Därför är distanserna som ingår i klassikern valda för att både motionär och elitidrottare skall klara av utmaningen samt få ett mål med sin träning under hela året.

Startskottet för 2016 går den 28 maj med cykling, fortsätter med simning den 21 augusti och avslutas med löpning den 5 november. Häng med du också

Show Buttons
Hide Buttons