pure BAR ZERO Choco Banana

pure 3:1 Vanilla Ice Creme

Produktbeskrivning:
pure 3:1 består av de tre bästa proteinkällorna som tillsammans ger ett mycket högt biologiskt värde.
Vassleisolat – står för snabb och effektiv inlagring till musklerna.
Äggalbumin (äggprotein) – effektiv muskelstimulans. Äggproteinet har ett högt biologiskt värde och är rik på antioxidanter, fungerar som ett skydd för kroppen och därmed stärker immunförsvaret.
Mjölkprotein (micellärt kasein) – långsam inlagring till musklerna vilket gör att muskeln behåller proteinet längre.
 
Formula pure 3:1 -Högkoncentrerat och kolhydratsnålt vassleprotein
-Micelärt kasein (långsamt upptag)
-Äggprotein, högt proteininnehåll och rik på B vitamin och mineraler.
• Låg fetthalt – 2,2 g fett per dosering!
• Bidrar till att öka muskelmassan
• Rik på BCAA
 
 
Vassleprotein koncentrat innehåller alla essentiella (livsnödvändiga) aminosyror och är lätt för kroppen att ta upp. Vassleprotein är det vanligaste proteinet när det kommer till kosttillskott. Det har utöver sin egenskap att bygga upp muskelmassa och ge återhämtning även visats boosta imunförsvaret, hjälpa till med fettförbränning, och förbättra insulinkänslighet.
Micellärt kasein är ett långsamt utsöndrande protein som ger 24 gram protein per portion. Detta gör micellärt kasein till det perfekta tillskottet mellan måltider och före läggdags. Det säkerställer att dina muskler återhämtar sig och blir försedda med en konstant ström av muskelreparerande aminosyror. Kaseinet förhindrar starten av katabolism, vilket är vitalt för att förhindra muskelnedbrytning.
Äggprotein är ett mycket potent och relativt snabb upptagligt protein som passar de flesta.
 
Du vet säkert att man brukar benämna protein med ett biologiskt värde som indikerar hur mycket essentiella aminosyror som ingår. Ägg har ett komplett innehåll av essentiella aminosyror med BV 100 och fungerar som referenstal för övriga proteinrika livsmedel. Mycket av dagens forskning pekar på att ett protein som tas upp snabbt och dessutom har ett stort innehåll av aminosyran leucin påverkar proteinsyntesen i betydligt högre utsträckning än protein med långsam upptagningsförmåga eller lägre biologiskt värde.
 
 

Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat [mjölk], emulgeringsmedel E322 (solroslecitin), vassleisolat [mjölk], emulgeringsmedel E322 (solroslecitin), micellärt kasein [mjölk], äggprotein, mjölkpulver [mjölk], BCAA, naturlig arom, aspartam, acelufam K, sukralos. Innehåller mjölk, ägg och en källa till fenylalanin.

 

 Näringsvärde  per 100 g  per portion ca 37 g
Energi kJ                    1713 634
Energi kcal                   408 151
Fett (g)                          6,1 2,3
Varav mättat fett (g)      3,1 1,1 
Kolhydrater (g)              7,2 2,7
Varav sockerarter (g)    6,4 2,4
Protein (g)                     81 30
Kostfiber (g)                    0 0
Salt (mg)                       153 57