pure BAR ZERO Choco Banana

pure BAR ENERGY Pineapple Cocos – 100% VEGAN

pureBAR ENERGY är en prestation/återhämtnings Formula utvecklad för maximal uppladdning under tuffa pass och optimerad återhämtning efteråt. Basen i pureBAR ENERGY utgörs av havre som snabbt fyller upp dina kolhydratdepåer i hela kroppen och Palatinose™ (isomaltulos) är rent baserat på sackaros från sockerbetor. Palatinose™ har en mild, naturlig sötma (cirka 50% av sackaros), utan eftersmak.
pureBAR ENERGY innehåller rikligt med havre som har väldigt många hälsofördelar. Under träning fungerar havre bra ex. för inladdning av glykogen i levern. Intag av havre är rik på betaglukaner som bidrar till att minska blodsockerhöjningen. Detta gör pureBAR ENERGY är extra lämplig som återhämtning/åter uppladdning efter ett längre pass av cykel-, löp- skidturen mm. pureBAR ENERGY är en cerealbar utan chokladöverdrag och smälter inte i värmen, tvärtom är den en av få som klarar varmt väder.

pureBAR ENERGY är den givne följeslagaren för uthållighetsidrottaren!

Ingredienser: Glukossirap, havregryn, havrekli, mörk choklad (socker, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel [sojalecitin], arom), PURE-blandning (maltodextrin, dextros, isomaltulos), konsistensmedel (glycerol), kokosflingor, 5% solrosolja, salt, aromer.Innehåller sötningsmedel Isomaltulos som brys ner till glukos och fruktos.

Kan innehålla spår av soja.

 
Näringsvärde 100 g per portion 55 g
Energi (kj) 1364 750
Energi (kcal) 393 216
Kolhydrater (g) 66 36
Varav sockerarter (g) 35 19,2
Fett (g) 11,5 6,3
Varav mättat fett (g) 7,2 4
Protein (g) 7 3,8
Salt (mg) 77 42