New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Categories :

Let’s connect

Search

Image Alt

Köpvillkor

Våra köpvillkor

Handla hos Pure Sport Nutrition

Våra priser är angivna i Svenska kronor inklusive moms (för närvarande 12% på livsmedel och 25% på övriga varor).

Vi reserverar oss för eventuella fel avseende priser eller storlekar. Skulle felaktigheter finnas på purenutrition.se, förbehåller vi oss sig rätten att korrigera dessa i efterhand. Om detta händer, kontaktar vi dig och informerar dig om felaktigheten. Du har nu rätt att antingen ändra och fullfölja, eller återkalla din beställning.

Kampanjer
Kampanjer gäller så långt lagret räcker.

Betalning
När du handlar hos oss behandlas betalningen av Mondido Payments AB som är en svensk säker elektronisk betallösning för e-handel. Kortinformation skickas alltid krypterat med hjälp av SSL/TLS. All kortinformation lagras i enlighet med kortnätverkens regelverk kring PCI DSS, Level 1.

Leveransvillkor

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundservice. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med din orderbekräftelse.

Leverans
Normalt har du ditt paket inom 1-3 dagar. Mindre orders med restnoterad produkt skickas när alla varor finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att ta bort restnoterade produkter från ordern. När försändelsen lämnar vårt lager går det ut ett leveransbesked till den e-postadress som du angivit. Ordern levereras till DHL servicepoint. Fraktavgiften är för närvarande 49 sek för ordrar under 500 kr och fraktfritt gäller för ordrar över 500 kr.

Ej uthämtade paket
Om du inte hämtar ut paketet har Pure Sport Nutrition Sweden rätt att debitera en avgift om 250 sek för nedlagt arbete och fraktavgifter.

Returer och Ångerrätt
Som tillverkare av kosttillskott kan Pure Sport Nutrition inte ta emot returer, detta för att garantera att våra produkter är 100% rena från främmande ämnen. Det är en trygghet för våra kunder och konsumenter. Ångerrätt gäller inte på kosttillskott. 14 dagars retur gäller för övriga produkter så som vattenflaskor och dylikt.

Reklamationer
Du som kund är ansvarig för att kontrollera att de beställda produkterna är oskadade i samband med mottagandet av det levererade paketet. Skulle produkten vid mottagandet vara felaktig eller skadad måste reklamationen göras omgående till  pure sport enligt DHLs regelverk om vi skall kunna få ersättning. Reklamationen görs i så fall genom att maila info@purenutrition.se. Ange då ditt namn och ordernummer samt vad som är skälet till din reklamation. Spara produkten vid eventuell reklamation så att vi kan se skadan alternativt bedöma orsaken till att våra produkter inte nått upp till den kvalitet vi förutsätter.

purenutrition.se drivs av Pure Sport Nutrition Sweden AB
Org.nr 559003-0390

Pure Sport Nutrition Sweden AB
Hunstugans väg 1
443 61 Stenkullen
Sverige
Telefon: +46 (0)302 242 90

You don't have permission to register
X