Sätt ugnen på 175 grader
Smält smöret.
Rör ägg och sukrin fluffigt.
Tillsätt mjölken i smöret och blanda vätskan tillsammans
med äggblandningen.
Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten.
Klipp ett bakplåtspapper till samma storlek som botten på en
långpanna (20×26 cm) och smöra fast pappret.
Häll smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen ca 35 min.
Låt kakan svalna.
Smält smör på låg värme och rör ner alla ingredienser till glasyren.
Sjud glasyren på svag värme och låt den bli tjockare. Rör hela tiden.
Bred ut glasyren över kakan och strö rikligt med kokos över.
Låt kakan stå kallt och skär sedan i bitar.
Bläddra bland fler recept
Fyra stora matbröd
Tekakor
Grahamsbullar
Pizza
Kycklingbiffar “lyx”
Blanda din egen smoothie
Sockerkaka
Rabarberpaj (smulpaj)