Kärleksmums

Portioner 20 bitar

Ingredienser
  

  • 3 st ägg
  • 1,5 dl sukrin
  • 100 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,25 dl pureBAKE
  • 0,25 dl fiberhusk
  • 1,5 msk kakao
  • 1,5 tsk bakpulver

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 175 grader
  • Smält smöret.
  • Rör ägg och sukrin fluffigt.
  • Tillsätt mjölken i smöret och blanda vätskan tillsammans
  • med äggblandningen.
  • Blanda alla torra ingredienser och rör ner i smeten.
  • Klipp ett bakplåtspapper till samma storlek som botten på en
  • långpanna (20×26 cm) och smöra fast pappret.
  • Häll smeten i långpannan och grädda mitt i ugnen ca 35 min.
  • Låt kakan svalna.
  • Smält smör på låg värme och rör ner alla ingredienser till glasyren.
  • Sjud glasyren på svag värme och låt den bli tjockare. Rör hela tiden.
  • Bred ut glasyren över kakan och strö rikligt med kokos över.
  • Låt kakan stå kallt och skär sedan i bitar.