Rabarberpaj (smulpaj

Portioner 3 Portioner

Ingredienser
  

  • 75 g smör
  • 0,75 dl sukrin
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl fibrex
  • 0,5 dl pure BAKE
  • 0,5 tsk bakpulver
  • lite vanilj
  • pajfyllning
  • 2 st rabarberstjälkar
  • 2 msk sukrin
  • 1 tsk kanel

Instruktioner
 

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Skala och skiva rabarbern i små bitar.
  • Blanda rabarbern tillsammans med sukrin och kanel. Låt stå och dra en stund.
  • Mixa alla pajingredienser i en matberedare. Strö rabarbern i botten på en pajform.
  • Smula pajdegen över rabarbern och sätt på ugnen.
  • Grädda tills pajen antar en gyllenbrun färg.
  • Låt kallna lite och servera med hemmagjord vaniljsås.