Rabarberpaj (smulpaj
Ingredienser
- 75 g smör
- 0,75 dl sukrin
- 1 dl mandelmjöl
- 0,5 dl fibrex
- 0,5 dl pure BAKE
- 0,5 tsk bakpulver
- lite vanilj
- pajfyllning
- 2 st rabarberstjälkar
- 2 msk sukrin
- 1 tsk kanel
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala och skiva rabarbern i små bitar.
- Blanda rabarbern tillsammans med sukrin och kanel. Låt stå och dra en stund.
- Mixa alla pajingredienser i en matberedare. Strö rabarbern i botten på en pajform.
- Smula pajdegen över rabarbern och sätt på ugnen.
- Grädda tills pajen antar en gyllenbrun färg.
- Låt kallna lite och servera med hemmagjord vaniljsås.
Bläddra bland fler recept
Fyra stora matbröd
Tekakor
Grahamsbullar
Pizza
Kycklingbiffar “lyx”
Blanda din egen smoothie
Sockerkaka
Rabarberpaj (smulpaj)